در خط مقدم پیشرفت های فناوری, هوافضا آلومینیوم 7055-T7751 یک تغییر دهنده بازی برای طراحی هواپیما است. نسبت قدرت به وزن بالا آن را به عنوان انتخابی برای تولید کنندگان که به دنبال کاهش وزن بدون به خطر انداختن یکپارچگی ساختاری هستند ، می کند.
هوافضا آلومینیوم 7055-T7751 یکی از آلیاژهای آلومینیومی با بالاترین قدرت است که در صنعت هوافضا مورد استفاده قرار می گیرد. توسعه یافته برای تأمین قدرت برتر, مقاومت در برابر خوردگی, و مقاومت در برابر خستگی, این آلیاژ نقش مهمی در سازه های هواپیمای مدرن ایفا می کند. در درجه اول برای پوست بال استفاده می شود, اجزای بدنه, و تقویت کننده های ساختاری در هواپیماهای با کارایی بالا.

آلومینیوم هوافضا 7055-T7751
ترکیب شیمیایی آلیاژ آلومینیوم 7055 با دقت مهندسی شده است تا خصوصیات مکانیکی آن را تقویت کند. جدول زیر مؤلفه های اصلی اصلی آن را تشریح می کند:
| عنصر | ترکیب بندی (%) | تابع |
| آلومینیوم (ال) | تعادل | عنصر اصلی, ساختار سبک وزن را فراهم می کند |
| فلز روی (روی) | 7.6 – 8.4 | قدرت را از طریق سخت شدن بارش افزایش می دهد |
| منیزیم (میلی گرم) | 1.8 – 2.3 | مقاومت در برابر خوردگی را تقویت می کند و سختی را بهبود می بخشد |
| فلز مس (مس) | 2.0 – 2.6 | آلیاژ را تقویت می کند اما می تواند مقاومت در برابر خوردگی را کاهش دهد |
| زیرکونیوم (Zr) | 0.08 – 0.15 | ساختار دانه را برای بهبود خواص مکانیکی اصلاح می کند |
| اهن (آهن) & سیلیکون (Si) | ≤ 0.15 هر یک | ناخالصی هایی که برای حفظ کیفیت باید به حداقل برسد |
| ویژگی | ارزش |
| استحکام کششی نهایی | 593 – 608 MPa (86 – 88 ksi) |
| قدرت تسلیم | 524 – 552 MPa (76 – 80 ksi) |
| ازدیاد طول | 7 – 9% |
| تراکم | 2.83 g/cm³ |
| سختی (برینل) | 170 HB |
| رسانایی گرمایی | 130 W/m·K |
با پیشرفت های مداوم در متالورژی و تکنیک های پردازش, 7055-T7751 پیشرفت هایی را مشاهده کرده است که آن را برای برنامه های هوافضا نسل بعدی مناسب تر می کند:

7055-تولید ورق آلومینیومی T7751
آلومینیوم هوافضا 7055-T7751 به دلیل نسبت با استحکام بالا به وزن و خصوصیات مکانیکی عالی در هواپیما به طور گسترده ای مورد استفاده قرار می گیرد. برنامه های مشترک شامل:

استفاده از آلومینیوم هوافضا 7055-T7751
| ویژگی | 7055-T7751 | 7075-T6 | 6061-T6 | 2024-T3 |
| استحکام - قدرت | بسیار بالا | بالا | متوسط | متوسط |
| مقاومت در برابر خوردگی | بهبود یافته | متوسط | بالا | کم |
| مقاومت در برابر خستگی | بالا | متوسط | بالا | کم |
| ماشین کاری | متوسط | متوسط | بالا | بالا |
| قابلیت جوشکاری | کم | کم | بالا | متوسط |
تکنیک های پردازش نقش مهمی در اطمینان از آلیاژ مطابق با استانداردهای هوافضا دارند.

تیغه های موتور هواپیما
7055-T7751 برای اطمینان از ایمنی و عملکرد باید استانداردهای صدور گواهینامه هوافضا را رعایت کند.
در حالی که 7055-T7751 یک آلیاژ عالی است, هنوز هم با چالش هایی روبرو است:

7055-T7751 برای بال هواپیما
هوافضا آلومینیوم 7055-T7751 به دلیل قدرت برجسته آن یک انتخاب برتر برای کاربردهای ساختاری هواپیما است, مقاومت در برابر خستگی, و خواص سبک وزن. در حالی که چالش هایی مانند جوشکاری همچنان ادامه دارد, پیشرفت های تحقیقاتی و پردازش مداوم همچنان به گسترش برنامه های خود ادامه می دهد. همانطور که تولید کنندگان هوافضا به دنبال قوی تر هستند, با دوام بیشتر, و مواد سازگار با محیط زیست, 7055-T7751 یک بازیگر مهم در تکامل فناوری هواپیمایی مدرن خواهد بود.
فویل آلومینیوم الکترونیک نوعی فویل آلومینیومی است که توسط یک سری نورد پردازش می شود, فرآیندهای تمیز کردن و برش شمش آلومینیوم با خلوص بالا. این ماده خام کلیدی برای تولید خازن های الکترولیتی آلومینیومی است.
فویل آلومینیومی با پوشش بالا 30 میکرومتر برای درپوش طراحی شده است, ورقه ورقه و ورقه های دارویی - کنترل گیج محکم, تعداد سوراخ های کوچک و نقشه کشی آب بندی قابل پیش بینی برای مبدل های پر سرعت.
5000 صفحه آلومینیومی آینه نورد سری یک محصول آلیاژ آلومینیومی با کیفیت بالا است که با بازتاب سطح استثنایی آن مشخص می شود (85 ≥) و مقاومت در برابر خوردگی. تولید شده از طریق فرآیندهای پیشرفته نورد و جلا دادن سرد, در حالی که قدرت و شکل پذیری را حفظ می کند ، به یک آینه مانند دست می یابد 5000 آلیاژهای سری.
فویل آلومینیوم مشکی مقاوم در برابر خوردگی برای فروش, قیمت پایین تولید کننده فویل آلومینیوم چین, تامین کننده مواد اولیه فویل آنودایز شده فویل آلومینیومی با پوشش رنگی
دایره آلومینیومی برای علامت جاده به دایره آلومینیومی مورد استفاده در تولید علائم راه اشاره دارد. زیرا دایره های آلومینیومی دارای مقاومت در برابر خوردگی و مقاومت در برابر آب و هوا هستند, دایره های آلومینیومی برای تولید علائم راه بسیار مناسب هستند.
کویل آلومینیومی با روکش Pvdf یکی از انواع کویل آلومینیومی با روکش رنگی است, کویل آلومینیومی با پوشش رنگی را می توان به پلی استر تقسیم کرد (پلی اتیلن) کویل آلومینیومی با روکش, فلوروکربن (PVDF) کویل آلومینیومی روکش شده و کویل آلومینیومی با روکش اپوکسی با روکش غلتکی.
شماره 52, جاده دونگ مینگ, Zhengzhou, هنان, چین
شرکت آلومینیوم هنان هوآوی, Ltd, یکی از بزرگترین تامین کننده الومینیوم در چین هنان,ما در سال 2001 تاسیس شده ایم و تجربه غنی در واردات و صادرات و محصولات الومینیومی با کیفیت بالا داریم
دوشنبه - شنبه, 8AM - 5PM
یکشنبه: بسته
شماره 52, جاده دونگ مینگ, Zhengzhou, هنان, چین
© حق تکثیر © 2023 شرکت الومینیوم هنان هواوی, Ltd
آخرین نظرات
آقای محترم, Please offer your best FOB Prices specs are as under ALUMINIUM STRIP (AL=99.50% MIN) اندازه:450 X32 X6 MM. یکی از شما 570 EN-AW 1050 آ, QUANTITY = 3400 کیلوگرم
سلام, آیا شما اینقدر لطف دارید که موردی را به شرح زیر ارائه دهید: کویل 0,6x1250 (1000)mm EN AW-3105 5tons
سلام, ایا می توانید صفحات الومینیومی را به من پیشنهاد دهید? به طور عملی من نیاز دارم: 110میلی متر x 1700 میلیمتر x 1700 میلیمتر 5083 اچ۱۱۱ - 21 pcs Next year planed is 177 عدد
مقاله عالی. من خوشحال شدم, من این مقاله را پیدا کردم. بسیاری از مردم به نظر می رسد, که اطلاعات دقیقی در مورد آن دارند, اما اغلب اینطور نیست. از این رو سورپرایز دلپذیر من. من تحت تاثیر قرار گرفتم. من قطعاً این مکان را توصیه می کنم و بیشتر اوقات برمی گردم, برای دیدن چیزهای جدید.
نیاز نوار آلومینیومی