На перший план технологічного прогресу, Аерокосмічний алюміній 7055-T7751-зміна гри для дизайну літаків. Його високе співвідношення сили до ваги робить його найкращим вибором для виробників, які прагнуть зменшити вагу, не погіршуючи структурну цілісність.
Аерокосмічний алюміній 7055-T7751-одне з найвищої міцності алюмінієвих сплавів, що використовуються в аерокосмічній галузі. Розроблений для забезпечення чудової сили, стійкість до корозії, і стійкість до втоми, Цей сплав відіграє вирішальну роль у сучасних структурах літаків. Він в першу чергу використовується для скінів з крилами, компоненти фюзеляжу, та структурні підкріплення у високопродуктивних літальних апаратах.

Аерокосмічний алюміній 7055-T7751
Хімічний склад алюмінієвого сплаву 7055 ретельно розробляється для покращення своїх механічних властивостей. У наступній таблиці викладено свої ключові елементарні компоненти:
| елемент | Композиція (%) | Функціонування |
| Алюміній (Ал) | Баланс | Первинний елемент, Забезпечує легку структуру |
| Цинк (Zn) | 7.6 – 8.4 | Збільшує силу за допомогою затвердіння опадів |
| магній (Mg) | 1.8 – 2.3 | Підвищує резистентність до корозії та покращує міцність |
| Мідь (Cu) | 2.0 – 2.6 | Зміцнює сплав, але може знизити резистентність до корозії |
| Цирконій (Zr) | 0.08 – 0.15 | Уточнює структуру зерна для вдосконалених механічних властивостей |
| Залізо (Fe) & Кремній (І) | ≤ 0.15 кожен | Домішки, які повинні бути мінімізовані для підтримки якості |
| Власність | Значення |
| Межа міцності на розрив | 593 – 608 МПа (86 – 88 ksi) |
| Межа текучості | 524 – 552 МПа (76 – 80 ksi) |
| Подовження | 7 – 9% |
| Щільність | 2.83 г/см³ |
| Твердість (Брінель) | 170 HB |
| Теплопровідність | 130 Вт/м·К |
З постійними вдосконаленнями методів металургії та обробки, 7055-T7751 спостерігав прогрес, які роблять його більш придатним для аерокосмічних застосувань нового покоління:

7055-T7751 Виробництво алюмінієвого листа
Аерокосмічний алюміній 7055-T7751 широко використовується в літальних апаратах завдяки його високому співвідношенню міцності та ваги та відмінними механічними властивостями. Загальні програми включають:

Застосування аерокосмічного алюмінію 7055-T7751
| Власність | 7055-T7751 | 7075-Т6 | 6061-Т6 | 2024-Т3 |
| Сила | Дуже висока | Високий | Помірний | Помірний |
| Стійкість до корозії | Вдосконалений | Помірний | Високий | Низький |
| Стійкість до втоми | Високий | Помірний | Високий | Низький |
| Оброблюваність | Помірний | Помірний | Високий | Високий |
| Зварюваність | Низький | Низький | Високий | Помірний |
Методи обробки відіграють вирішальну роль у забезпеченні сплаву, що відповідає аерокосмічним стандартам.

Лопатки літака
7055-T7751 повинен відповідати суворим стандартам сертифікації аерокосмічного простору для забезпечення безпеки та ефективності.
У той час як 7055-T7751-це відмінний сплав, він все ще стикається з проблемами:

7055-T7751 для крила літаків
Аерокосмічний алюміній 7055-T7751 залишається найкращим вибором для конструкційних застосувань літаків завдяки його видатній силі, втома, і легкі властивості. В той час як такі проблеми, як зварюваність, Постійні дослідження та вдосконалення обробки продовжують розширювати свої програми. Оскільки виробники аерокосмічних виробників прагнуть сильніше, довговічніший, та екологічно чисті матеріали, 7055-T7751 залишиться критичним гравцем в еволюції сучасних авіаційних технологій.
Сигаретна алюмінієва фольга має такі властивості, як вологостійкість, антиокислення, і теплоізоляція. В основному використовується для захисту якості сигарет і підтримки вологості сигарет.
5052 Алюмінієва котушка - це сплав, що складається з 2.5% магній і 0.25% хром і є одним з найбільш перспективних антикорозійних алюмінієвих матеріалів
Алюмінієвий круг для дна посуду зазвичай називається "алюмінієвий диск" або "алюмінієвий диск." це круглі частини алюмінію, які можна використовувати як основу або задню частину різних форм посуду, яка включає горщики, каструлі, і проціджувачі.
Ласкаво просимо до Huawei Aluminium, ваше надійне джерело високоякісних алюмінієвих рулонів, розроблених спеціально для алюмінієвих покрівельних листів.
Як професійний виробник і експортер рулонних ущільнювачів з алюмінієвої фольги в Китаї. Ми працюємо в цій галузі більше ніж 20 років, у нас є фабрика та майстерня без пилу понад 100,000 квадратних метрів
У цій статті, ми дослідимо властивості, переваги, програми, процеси гарту, і фактори, які слід враховувати при виборі 6061 T4 T6 T651 алюмінієвий лист для вашого проекту.
№52, Dongming Road, Чженчжоу, Хенань, Китай
Henan Huawei Aluminium Co., ТОВ, Один із найбільших постачальників алюмінію в Китаї Хенань,Ми засновані в 2001 році, і ми маємо багатий досвід імпорту та експорту та високоякісних алюмінієвих виробів
Пн – Сб, 8ранок – 5 вечора
неділя: ЗАЧИНЕНО
© Авторське право © 2023 Henan Huawei Aluminium Co., ТОВ
Останні коментарі
дорогий сер, Please offer your best FOB Prices specs are as under ALUMINIUM STRIP (AL=99,50% МІН) РОЗМІР:450 X32 X6 мм. ВАШ ОДИН 570 EN-AW 1050 А, КІЛЬКІСТЬ=3400КГ
Привіт, Будьте ласкаві запропонувати наступний товар: Котушка 0,6х1250 (1000)mm EN AW-3105 5tons
Привіт, Чи можете ви запропонувати мені алюмінієві пластини? Насправді мені потрібно: 110мм х 1700 мм х 1700 мм 5083 H111 - 21 pcs Next year planed is 177 шт
Чудова стаття. Я був у захваті, що я знайшов цю статтю. Багато хто так вважає, що вони мають надійні знання з цього питання, але це часто не так. Звідси моє приємне здивування. Я вражений. Обов'язково буду рекомендувати це місце і повертатися частіше, щоб побачити нові речі.
вимога до алюмінієвої стрічки